Categories: Algemeen

by admin

Share

Categories: Algemeen

Share

Twenterand | Cursus Eerste Hulp Bij Drank en Drugs ongevallen verzorgd in Kulturhus de Klaampe te Westerhaar-Vriezenveensewijk

Zaterdag 5 november heeft First Aid Vroomshoop een cursus EHBDD (Eerste Hulp Bij Drank en Drugs ongevallen) verzorgd in Kulturhus de Klaampe te Westerhaar-Vriezenveensewijk. De deelnemers van deze cursus waren EHBO’ers en Beveiligers die de behoefte hadden om beter inzicht te krijgen in hoe te handelen bij Drank en Drugs ongevallen zoals zij die tegenkomen bij de diverse evenementen waar zij ingezet worden. In deze cursus wordt er ondermeer gebruik gemaakt van een koffer met diverse drank en drugs voorbeelden, waarvan de verschillende werkingen wordt uitgelegd en wordt er gebruik gemaakt van diverse simulatiebrillen dit om de deelnemers eens een indruk te geven van hoe verschillend de manier van benaderen bij gebruikers van diverse middelen voelt. Doormiddel van in praktijk voorkomende cases, uitgebeeld door de beide instructeurs, die ook gecertificeerd zijn als uitbeeldend Slachtoffer Drank en Drugs ongevallen, worden de deelnemers getraind om in situaties die daar om vragen, zo goed mogelijk samen te werken om het slachtoffer de beste zorg te kunnen geven.
Aan het eind van de middag werden alle deelnemers gecertificeerd als Hulpverlener Bij Drank en Drugs ongevallen, hiermee kunnen deze deelnemers bij de toekomstige evenementen de kennis die ze hebben opgedaan in praktijk brengen.
Alle deelnemers gefeliciteerd namens Martin en Wilco, First Aid Vroomshoop.

blijf op de hoogte...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dank voor uw bericht, u hoort van ons!

Soortgelijke artikelen

Nieuwsoverzicht