Drank & drugs

Welke diensten leveren wij?

Drank & Drugs informatie en ondersteuning bij activiteiten  en meer….

Ook voor materialen die nodig zijn binnen uw organisatie voor een effectief beleid aangaande EHBO en BHV kunt u terecht bij First Aid.

In overleg met u stellen we bijvoorbeeld een verband/behandel doos voor EHBO doelen samen, die voldoet aan de wettelijke eisen maar ook aan uw persoonlijke wensen. Op deze manier bent u er zeker van dat alle noodzakelijk spullen voor eerste hulp bij een ongevallen in uw onderneming aanwezig zijn.
Ook bestaat de mogelijkheid om een abbonnement af te sluiten. Wij komen dan periodiek langs om spullen die gebruikt zijn weer aan te vullen of te vervangen als de houdbaarheidsdatum van een product is verlopen.

Ook ontzorgt worden, aarzel dan niet en neem contact met ons op.
We lichten dan graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden toe.

Wat zijn onze beweegredenen?

Drank & Drugs maken deel uit van onze dagelijkse realiteit, het is er en het gaat niet meer weg. Om te voorkomen dat het gebruik ervan leidt tot problemen, vinden wij van Firstaiddd dat goede en objectieve informatie heel erg belangrijk is, kennis is macht!

Ken de (bij)werking van een drug

Als je weet hoe je reageert is een keuze of je het wil gebruiken in ieder geval een bewuste keuze.

Weet hoe verslavend een drug kan zijn!

Het blijft vaak niet bij proberen, sommige drugs zijn meteen verslavend. Weet welke dit zijn en realiseer je dit.

Ken de maatschappelijke gevolgen

Regelmatig drugs gebruiken, of verslaafd zijn heeft grote gevolgen! Ook financieel, denk vooraf na of dit is wat je wil.

8

Objectieve informatie is alles: Kennis is macht!

Uw feedback is belangrijk en we proberen uw opmerkingen en aanbevelingen altijd mee te nemen in onze toekomstige trajecten. Samen maken we de programma’s dus steeds beter en vollediger. Dank hiervoor!

Neem contact met ons op!